Verhuur

U zoekt als beginnend ondernemer een volwaardig kantoor. In het Radex huurt u een kantoor al vanaf 5 (!) vierkante meter compleet met aansluiting voor telefoon, internet, en met secretariële dienstverlening. U kunt beschikken over spreekkamers en vergaderfaciliteiten en een kleine keuken. Huurcontracten lopen vanaf één jaar.

U wilt - óók als beginnend ondernemer - uw eigen identiteit uitstralen. In het Radex wordt uw telefoon opgenomen met uw bedrijfsnaam en uw bezoek door de radex-receptioniste ontvangen. Uw bedrijfsnaam prijkt op het namenbord bij de ingang van het terrein, het bellenbord bij de ingang en op de postvakken in de royale hal.

U zoekt een kantoor op een representatieve locatie. Het Radex staat naast de Delftse universiteitswijk en bevind zich in Technopolis, de locatie straalt hoogwaardige technische kennis uit. Het Radex is met het eigen of openbaar vervoer (in 2019 ook met de tram) bovendien prima bereikbaar, voor uw bezoek en uzelf. Parkeren is gratis en wij beschikken over een tweetal elektrische laadpalen.

In het Radex bent u gevestigd bij andere kennisintensieve bedrijven, wat samenwerking stimuleert. U maakt automatisch deel uit van het netwerk Delft Kennisstad en u bent welkom bij borrels, voordrachten en het kerstdiner van de Radex-huurdersvereniging. Kortom: in het Radex bent u in goed gezelschap.

Een impressie