Over Radex

Het Radex Innovation Centre opende zijn deuren in 1992 op initiatief van de Delftse ingenieur Alphons Hülsenbeck (1947-1993). Hij vond dat jonge ondernemende ingenieurs een bedrijf moeten kunnen starten in de nabijheid van de Technische Universiteit Delft.

Op deze manier wilde hij een brug slaan tussen het bedrijfsleven en de universiteit. Veel in Radex gevestigde bedrijven zijn werkzaam in de IT en ontplooien internet gerelateerde activiteiten. Op dit moment biedt Radex huurruimte aan 60 innovatieve bedrijven met in totaal circa 250 werknemers. Met mooie succesverhalen van huurders als Surge-On en ex-huurders TAM-TAM en Airborne, is RADEX met recht een hightech broedplaats te noemen.

De volgende bedrijven zijn in RADEX gevestigd.

Huurder ITA bv over Radex

“Bij Radex hangt een ontspannen en open sfeer”

Andrew Burger, eigenaar van ITA bv en adviseur in telefonie en IT-oplossingen, huurt kantoorruimte in Radex. Andrew: “De reden dat ik heb gekozen voor een bedrijfsverzamelgebouw is dat je, omgeven door andere ondernemers, werkt aan je eigen bedrijf. Ook vind ik het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt je eigen identiteit aan je kantoor mee te geven. En dat is in Radex geen enkel probleem.”

Andrew vervolgt: “Ik huur een wat kleiner kantoor, geschikt voor twee bureaus. Wanneer ik meer ruimte nodig heb omdat ik bijvoorbeeld een grotere groep of leveranciers ontvang, maak ik gebruik van de vergaderfaciliteiten van Radex. De fullservice receptie is ideaal. Je kunt er terecht met alle vragen en ze nemen de telefoon op met jouw bedrijfsnaam. Erg belangrijk voor een professionele uitstraling. Mijn relatie met de verhuurder is erg goed. Er zijn korte lijnen en wanneer er iets is, wordt het altijd snel en adequaat opgelost.”

Benieuwd naar Andrews hele verhaal? Bekijk hieronder de video!

Een impressie van de ontvangsthal