Verhuur bedrijfsruimte Delft

Als (startende) ondernemer op zoek naar een volwaardige, representatieve kantoorruimte? Bij Radex Innovation Centre bepaal je zelf de grootte van je kantoor. Je huurt al bedrijfsruimte vanaf 5m2.

Het kantoor richt je naar eigen inzicht in. De Radex receptioniste neemt de telefoon op met jouw bedrijfsnaam. En je naam prijkt op het bord aan de voorkant van het gebouw, het bellenbord en de postvakken. Zo bouw je aan je eigen uitstraling.

Bekijk de beschikbare bedrijfsruimtes.

Binnenkort beschikbaar: flexplekken!

Er is steeds meer behoefte aan flexplekken. En door de coronapandemie neemt de vraag alleen maar toe. Thuiswerken is niet voor iedereen prettig of mogelijk. Daarom zoeken steeds meer mensen een plek waar ze rustig kunnen werken en flexibel terecht kunnen. Lees verder>>

Kantoor uitbreiden of verkleinen?

Radex Innovation Centre biedt kantoorruimte voor iedere ondernemer. Uitbreiden of krimpen? De ruimtes zijn eenvoudig op te schalen of te verkleinen. Flexibel en op maat, zodat het bij jou en je team past.

Kantoorruimtes, huurprijzen en advies

Radex biedt een ruim aanbod aan kantoren. De hieronder genoemde groottes en prijzen dienen als voorbeeld van het aanbod.

Wij adviseren je graag met betrekking tot de ruimte die het beste bij jouw bedrijf past. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een impressie van de kamers